Nieuws

Nieuws

 • Verandering regels kostendelers

  Vanaf 1 januari 2023 veranderen de regels voor kostendelers. De leeftijdsgrens waarop huisgenoten meetellen voor de hoogte van een uitkering verandert. Die was 21 jaar en wordt 27 jaar.

 • GR de Bevelanden haalt geld op voor oliebollen Voedselbank de Bevelanden

  Wat is er nu lekkerder dan een oliebol rond de jaarwisseling? Veel gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank kunnen daar alleen maar van dromen. Na een rondleiding bij de Voedselbank in Goes kwamen medewerkers van GR de Bevelanden Therese en Eline op het idee om een inzamelingsactie te starten.

 • Openingstijden feestdagen

  Op tweede kerst, maandag 26 december 2022 is GR de Bevelanden gesloten. Op maandag 2 januari 2023 is het klantcontactcentrum vanaf 11.00 uur bereikbaar.

 • Ophoging en verruiming energietoeslag

  Onlangs heeft het Dagelijks Bestuur besloten de energietoeslag op te hogen met € 500,00. Het totaalbedrag van de energietoeslag is dan gelijk aan het landelijke richtbedrag van € 1300,00. Ook is de inkomensgrens verruimd van 120% naar 130% van het sociaal minimum.

 • Update over verloren aanvragen energietoeslag

  Op 13 september heeft GR de Bevelanden gecommuniceerd dat er enkele aanvragen energietoeslag verloren zijn gegaan. Het gebruik van een spamfilter zien we in eerste instantie als de oorzaak hiervan. We doen verder onderzoek naar mogelijke andere technische oorzaken.