Uitkeringsspecificaties en jaaropgave online via Mijn WIZ

Met ingang van 1 januari 2023 versturen wij de uitkeringsspecificatie en jaaropgave NIET meer per post. Deze zijn wel te bekijken en te downloaden via het online portaal Mijn WIZ.

Mijn WIZ is een digitale omgeving, die u terugvindt op de homepagina van de website van GR de Bevelanden (www.grdebevelanden.nl). Door onze dienstverlening digitaal aan te bieden, kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Uw uitkeringsspecificatie en jaaropgave kunt u via Mijn WIZ digitaal bekijken en downloaden. Dit kan op ieder gewenst moment. Daarnaast kunt u ook hier uw gegevens en opgebouwd vakantiegeld bekijken en wijzigingen doorgeven.

Inloggen met DigiD

Om Mijn WIZ te kunnen gebruiken, heeft u een DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt u deze aanvragen via www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u inloggen op websites van de overheid. Houdt u er rekening mee dat het aanvragen van een DigiD enkele dagen kan duren.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een paar eenvoudige stappen leggen wij hieronder uit hoe u via Mijn WIZ uw gegevens, opgebouwde vakantiegeld, uitkeringsspecificatie en jaaropgave kunt bekijken en downloaden.

  1. Ga naar uw browser en vul daar het adres in: www.grdebevelanden.nl
  2. Op onze homepagina vindt u rechtsboven de knop “Mijn WIZ”. Daar klikt u op.
  3. Vervolgens klikt op u de knop “Inloggen Mijn WIZ” om in te loggen met uw DigiD.
  4. Nadat u bent ingelogd, komt u automatisch terecht in het overzicht van Mijn Inkomen en Mijn Informatie.
  5. Om uw uitkeringsspecificatie te bekijken, kiest u het jaar en daarna de maand. Voor uw jaaropgave kiest u alleen het jaar om uw jaaropgave te bekijken. De  documenten kunt u daar ook downloaden.

Hulp nodig?

Neemt u gerust contact op met ons Klantcontactcentrum. U kunt ons bellen van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 17:00 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur op telefoonnummer: 0113 - 239 100.