Nieuwe geldplannen Startpunt Geldzaken

Er zijn nieuwe geldplannen beschikbaar via Startpunt Geldzaken. GR de Bevelanden is aangesloten bij Startpunt Geldzaken van het Nibud. Deze website is een handig startpunt waar u voor uw eigen situatie tips kunt krijgen over geld. De nieuwe geldplannen zijn gericht op scheiden, werkloosheid en bijna met pensioen.

Op Startpunt Geldzaken GR de Bevelanden kan iedereen goede tips krijgen. Dit startpunt is er voor alle inwoners en het biedt verschillende geldplannen.

Geldplan 'Scheiden'
Als u wilt scheiden, moet u veel regelen. Dit geldplan geeft inzicht in de gevolgen voor uw geld. Ook worden tips gegeven over vervolgstappen.

Geldplan 'Werkloosheid
Bent of word u werkloos? Dan vragen geldzaken extra aandacht. Wilt u weten hoe u die goed kunt regelen? Met dit geldplan krijgt u tips over uw situatie.

Geldplan 'Bijna pensioen'
Is uw pensioen in zicht? Dan komt er veel op u af. Dit Geldplan laat u zien welke keuzes u heeft. We zetten daarnaast voor u op een rij hoe u het goed regelt. Het resultaat is een overzichtelijk actieplan afgestemd op uw wensen.

Over Startpunt Geldzaken

Het Startpunt Geldzaken is een initiatief van Nibud, Vereniging Eigen Huis, Vereniging van Effectenbezitters (VEB) en de Financial Planning Standard Board, Nederland (FPSB). GR de Bevelanden is partner.