Nieuwe directeur voor GR de Bevelanden

Patrick van den Beemt (45) wordt met ingang van 1 februari 2020 de nieuwe directeur van Gemeenschappelijke Regeling (GR) de Bevelanden. Hij volgt hiermee Frans Marquinie op die vijf jaar deze functie bekleedde.

Patrick van den Beemt is momenteel werkzaam bij de Raad van Strafrechttoepassing en Jeugdbescherming in de functie van algemeen Directeur/Secretaris. Hiervoor heeft hij functies bekleed op de ministeries BZK, VROM en IND en bij de AIVD.

Een robuuste en zelfstandige organisatie

“Als organisatie zijn wij erg blij met de komst van de heer Patrick van den Beemt als directeur. Wij verwachten dat hij door samenwerking, GR de Bevelanden met visie en bevlogenheid robuuster maakt en deze nog steviger op de kaart gaat zetten” aldus voorzitter GR de Bevelanden Margo Mulder, burgemeester van Goes.

Patrick van den Beemt over zijn nieuwe functie

Patrick van den Beemt is blij met zijn benoeming: “Ik zie GR de Bevelanden als een succesverhaal van verlengd lokaal bestuur, waarbij het belangrijk is om de samenwerking met elkaar vast te houden en door te bouwen aan een solide organisatie die klaar is voor de toekomst”.

Patrick van den Beemt