Marja Noordhoek nieuwe directeur GR de Bevelanden

Op 20 juni a.s. start Marja Noordhoek als de nieuwe directeur van GR de Bevelanden. Ze volgt daarmee interim-directeur Koen van Veen op. De komende periode zal Koen zijn werkzaamheden overdragen aan Marja.

“Ik ben blij met deze nieuwe baan én mijn terugkeer naar Zeeland,” zegt Marja Noordhoek. “Het voelt erg goed om samen met bekende en een nieuwe gezichten aan de slag te gaan.” Sommigen zullen haar kennen vanuit haar voormalige rol als directeur bij SMWO. Daar besloot ze, nog niet zo lang geleden, dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ze vertrok naar de regio Dordrecht, waar ze net aan de slag was als bestuurder, toen deze functie van directeur bij GR de Bevelanden voorbij kwam. “Dit kon ik niet voorbij laten gaan!”, aldus Marja. In haar carrière werkte ze onder meer voor SportZeeland, Provincie Zeeland, Gemeente Reimerswaal en Gemeente Tholen.

Burgemeester Margo Mulder, voorzitter Dagelijks Bestuur: “We zijn blij dat Marja Noordhoek de functie van directeur GR de Bevelanden gaat invullen. Ze heeft veel ervaring binnen het sociaal domein en bij Zeeuwse overheden en weet dus hoe het reilt en zeilt. We zien de samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet!”