Hulp bij financiële zorgen voor zelfstandig ondernemers

Bij GR de Bevelanden zien we meer ondernemers met financiële zorgen. Zeker door twee zware coronajaren hebben ondernemers het moeilijk. Velen hebben aanspraak gemaakt op regelingen die in 2020 en 2021 door de rijksoverheid in het leven zijn geroepen. Per 1 april 2022 stopt die hulp. En dan kan het lastig zijn om een financieel gezond bedrijf te runnen en niet in de schulden te raken. Wat veel ondernemers niet weten, is dat de gemeente wettelijk verplicht is hen te helpen. GR de Bevelanden biedt namens de gemeenten Goes, Borsele, Kapelle, Reimerswaal en Noord-Beveland hulp aan.

Ondernemers hebben vaak zelf al veel geprobeerd om de problemen op te lossen. Het zijn niet voor niets ondernemers! Ze hebben geld geleend bij vrienden of familie of ze zijn crowdfunding acties gestart. Ze willen het graag zelf doen en dat is mooi. Maar als dat niet genoeg helpt, dan kan GR de Bevelanden hulp bieden.

Welke hulp biedt GR de Bevelanden ondernemers?

De hulp van GR de Bevelanden kan bestaan uit het op orde brengen van de boekhouding of het aanbieden van een schuldtraject. Maar alles begint met een gesprek om te kijken welke hulp nodig is. GR de Bevelanden werkt samen met gespecialiseerde bureaus. We streven er daarbij altijd naar om de onderneming in stand te houden en onderzoeken samen met de ondernemer alle mogelijkheden. Ben je ondernemer met (financiële) vragen of zorgen? Bel ons klantcontactcentrum 0113 239 100 en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.