GR de Bevelanden: dienstverlening gaat gewoon door

Als gevolg van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen die landelijk gelden laat directeur van GR de Bevelanden Patrick van den Beemt weten, dat de dienstverlening aan inwoners en ondernemers voorlopig gewoon doorgaat.

De organisatie neemt maatregelen om kritische bedrijfsprocessen te continueren en te zorgen voor een veilige werkomgeving voor medewerkers, waarbij thuiswerken mogelijk is.

Vanaf maandag 16 maart werkt de afdeling Werk, Inkomen en Zorg van GR de Bevelanden met ‘een aangepaste dienstverlening’. Deze is tot en met 31 maart zoveel mogelijk gericht op digitaal en telefonisch contact. 

  • Indien er sprake is van een spoedgevallen of crisissituatie dient u dit direct aan ons te melden via de mail of telefonisch.
  • Heeft u post die u af wilt afgeven? Dan kunt u dit in de brievenbus gooien. Deze brievenbus staat voor de ingang van het Stadskantoor te Goes.
  • Contact met uw contactpersoon vindt telefonisch plaats. Er vinden geen Wmo Huisbezoeken plaats. Voor intakes belt u naar 0113-23 91 00.
  • Voor andere vragen, bijvoorbeeld over de status van een aanvraag of de betaling van uw uitkering, kunt u contact opnemen met onze Klant Contact Centrum via telefoonnummer 0113 – 23 91 00, van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en vrijdag van 08.30 - 12.30 uur.

 Door bovenstaande maatregelen kan het zijn dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn of dat uw contactpersoon de komende dagen lastiger te bereiken is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Gezondheidsklachten? Nieuwe afspraak

‘De dienstverlening aan inwoners van de 5 Bevelandse gemeenten moet zo veel mogelijk kunnen door gaan. Heeft u gezondheidsklachten of bent u in de afgelopen twee weken in een risicogebied geweest? Dan vragen we u uit voorzorg niet naar het Stadskantoor te komen maar een nieuwe afspraak te maken’, aldus directeur Patrick van den Beemt. 

Via onze website en Facebookpagina houden wij u op de hoogte

Als de maatregelen veranderen, kunt u dit lezen op onze website www.grdebevelanden.nl en op onze facebookpagina https://www.facebook.com/grdebevelanden. Op de website van het RIVM vindt u vragen en antwoorden en de meest actuele informatie over het coronavirus: www.rivm.nl/coronavirus.