Werkgeversservicepunt (WSP)

HOME  |  Werkgeversservicepunt (WSP)

Werkgeversservicepunt (WSP)

Veel werkgevers zijn op zoek naar nieuwe medewerkers en er staan een recordaantal  vacatures open. Het Werkgevers Servicepunt Oosterschelderegio (WSP) bemiddelt kandidaten met een participatiewet-uitkering. Hierbij moet u denken aan jongeren, 55 plussers, statushouders en kandidaten met een arbeidsbeperking (doelgroep Wet Banenafspraak).

Werken verhoogt de zelfstandigheid, onafhankelijkheid, het sociale welzijn en het zelfvertrouwen van onze kandidaten. U kunt hier als  werkgever uw steentje aan bijdragen.

logo Werkgevers ServicePunt Oosterschelderegio

Het Werkgeversservicepunt Oosterschelderegio staat dagelijks klaar om de werkzoekenden van de gemeenten Goes, Kapelle, Reimerswaal,  Borsele, Noord Beveland, Schouwen Duiveland en Tholen te verbinden met de  werkgevers in deze regio. Het team bestaat uit Jobhunters / Accountmanagers, een Arbeidsdeskundige, Analist Inclusieve Arbeidsmarkt en een SROI specialist.

De voordelen voor u als werkgever:

  • Onze Accountmanagers kunnen u adviseren op HR gebied, over de Participatie Wet, de Wet Banenafspraak (en het quotum) en de actuele situatie van de arbeidsmarkt
  • Onze Jobhunters spreken elke werkzoekende persoonlijk en kennen de talenten en valkuilen van elke kandidaat
  • Kosteloze dienstverlening door het WSP
  • Diversiteit op de werkvloer
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, met name als u iemand met een arbeidsbeperking in dienst neemt
  • Wij helpen u werkplekken creëren voor arbeidsbeperkten
  • Wij zorgen voor begeleiding op de werkvloer
  • Wij kunnen u hulp bieden in het uitzoeken van subsidies en andere financiële voordelen
  • Wij helpen u met het inzetten van onze doelgroep bij grote gemeentelijke aanbestedingen (Social Return on Investment (SROI)
  • Wij verzorgen een match op maat voor u!

Wat kan WSP voor u betekenen?

Als werkgever kunt een vacatures melden bij één van de accountmanagers. De accountmanager schakelt met de jobhunter, die elke kandidaat persoonlijk kent, om op deze manier de juiste kandidaat bij de vacature te vinden.  

Werkzoekenden gaan na een intakegesprek, samen met een jobhunter, op zoek naar bedrijven en vacatures. Het traject is maatwerk en kan bestaan uit coaching, zoeken naar vacatures, sollicitatietips en matchen op vacatures.

Meer informatie of een vacature?

Wilt u meer weten over de financiële voordelen of subsidies? Bekijk de informatie over het verlagen van de loonkosten met subsidies en tegemoetkomingen op de website van het ondernemersplein. Bekijk ook de informatieve en inspirerende website van Aan de slag in Zeeland. Heeft u na het lezen nog vragen over de verschillende financiële voordelen voor u als werkgever? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stuur een e-mail naar het WSP team of neem gerust contact met ons op via het klantcontactcentrum: 0113 -239 100.

Top