Maak kans op een Cadeaukaart! (20-05-2020)

HOME  |  GR de Bevelanden  |  Nieuws  |  Maak kans op een Cadeaukaart!

Maak kans op een Cadeaukaart! (20-05-2020)

Dit item is verlopen op 06-06-2020.

Vul ook de enquête in en help ons onze dienstverlening te verbeteren.

De afdeling Werk, Inkomen en Zorg (WIZ) van Gemeenschappelijke Regeling De Bevelanden onderzoekt of inwoners met een laag inkomen bekend zijn met de regelingen en tegemoetkomingen voor minima. Ook onderzoeken we welke armoede- en schuldenproblemen inwoners van de Bevelandse gemeenten hebben, zodat we kunnen kijken of onze regelingen en tegemoetkomingen voldoende zijn.

Om hier achter te komen, hebben we een enquête gemaakt. Wij willen u vragen om de enquête in te vullen. Dit kost u slechts 10 minuten tijd. Hoe meer mensen dit doen, hoe beter wij in staat zijn onze regelingen aan te passen aan de behoeften van de inwoners op de Bevelanden.

De enquête kunt u online invullen via de volgende link:
https://www.grdebevelanden.nl/armoedebeleid

U kunt de enquête tot 5 juni 2020 invullen.
Onder de inzenders verloten wij als bedankje 1 Primera Keuze Cadeaukaart van € 100,- en 5 Primera Keuze Cadeaukaarten ter waarde van € 50,-

Geen toegang tot internet?

Heeft geen toegang tot internet, maar wilt u de enquête wel graag invullen? Neem dan contact op met de afdeling WIZ via telefoonnummer: 0113 - 239 100.
Wij sturen u dan een papieren exemplaar toe. Deze kunt u invullen en voor 5 juni a.s. terugsturen naar afdeling WIZ, t.a.v. afdeling Beleid.

Alvast bedankt voor de genomen moeite!

Top