Enquête Motivaction (01-11-2019)

HOME  |  GR de Bevelanden  |  Nieuws  |  Enquête Motivaction

Enquête Motivaction (01-11-2019)

marktonderzoek

Deze week is er een uitnodigingskaart van het onderzoeksbureau Motivaction verspreid onder alle inwoners van de 5 Bevelandse gemeentes.

De vijf Bevelandse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal maken samen een toekomstvisie voor de regio De Bevelanden. Hiervoor is deze week door bureau Motivaction een enquête uitgezet onder een representatieve selectie van de inwoners van De Bevelanden.

Het onderzoek moet antwoord geven op de vraag in hoeverre de regio De Bevelanden functioneert als één regio. Wij zijn benieuwd hoe u aankijkt tegen uw gemeente binnen deze regio, over hoe u, als inwonende, tegen de gemeente aankijkt. We zijn bijvoorbeeld benieuwd of u voor uw dagelijkse boodschappen in uw woonplaats blijft, of dat u daarvoor naar een andere plaats of gemeente gaat. Heeft u uw huisarts, apotheek en tandarts in de gemeente of daarbuiten? Waar sport u? En van welke vormen van vervoer maakt u daarbij gebruik? We zijn, kortom, benieuwd naar hoe u uw leven inricht en welke rol de gemeente en de regio daarbij speelt.

Top