Doorgeven van wijzigingen

HOME  |  Doorgeven van wijzigingen

Doorgeven van wijzigingen

Alle veranderingen in uw inkomen (loon, pensioen, ziektewet, werkloosheidswet etc.), een verhuizing, inwoning of vertrek van kinderen en/of kostendelers, vakantie, aanschaf of verkoop van bijvoorbeeld een auto dient u direct aan ons door te geven. Deze veranderingen kunt u doorgeven via het nieuwe online portaal Mijn WIZ of door het wijzigingsformulier onderaan deze pagina te downloaden, in te vullen en te verzenden aan de afdeling WIZ (voorzien van eventuele bewijsstukken). U kunt het formulier ook afhalen bij het Stadskantoor in Goes of eventueel telefonisch opvragen.

Wat moet ik doorgeven?

Als u inkomsten uit werk of een andere uitkering heeft dan moet u hiervan de specificatie (bijv. een loonstrook) meesturen met het wijzigingenformulier. Heeft u nog geen loonstrook ontvangen dan vult u het aantal gewerkte uren in op het formulier. Ook als u elke maand dezelfde inkomsten heeft moet u het formulier elke maand opnieuw inleveren. Andere inkomsten zoals alimentatie hoeft u alleen via een wijzigingenformulier te melden als het bedrag gewijzigd is.

Nieuw formulier

Als u een wijzigingsformulier naar ons heeft verzonden, krijgt u automatisch een nieuw formulier toegezonden dat u bij een volgende wijziging weer kunt gebruiken.

Mijn WIZ - geef wijzigingen online door

Via het nieuwe online portaal Mijn WIZ is het mogelijk om wijzigingen in uw persoonlijke en financiƫle situatie door te geven. Het grote voordeel is, dan wijzigingen binnen een week verwerkt zijn.

Geef wijzigingen op tijd door

Als u wijzigingen niet op tijd doorgeeft kan het zijn dat u geld terug moet betalen of dat u de volgende keer een lagere uitkering ontvangt. Het kan zelfs leiden tot een boete. Dus voorkom problemen en meld uw wijzigingen op tijd. Mocht u twijfelen of een verandering in uw situatie gevolgen heeft voor uw uitkering, neemt u dan contact op met uw klantmanager Inkomen van de afdeling Werk, Inkomen en Zorg. U kunt hiervoor het algemene nummer bellen: (0113) 239 100.

Knop inloggen online portaal Mijn WIZ

Te downloaden:

Top