Cliëntenraad (Werk en Inkomen)

HOME  |  Cliëntenraad (Werk en Inkomen)

Cliëntenraad (Werk en Inkomen)

Laat je horen!

groepsfoto van de clientenraad BBWIBen je bijstandsgerechtigde of leef je van een minimum, dan hebben wij jou als cliëntenraad nodig! Gemeenten zijn verplicht om cliënten of vertegenwoordigers van cliënten te betrekken bij de ontwikkeling van het beleid. Dit noemen we cliëntenparticipatie. De 5 gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal hebben de cliëntenparticipatie gebundeld in de Cliëntenraad BBWI (Bevelands Belang Werk en Inkomen). Wij brengen gevraagd en ongevraagd advies uit op beleidsstukken van de minima.

Waarom hebben we jou nodig?

Wij willen weten wat er beter kan, waar loop je tegenaan? Laat het ons weten, zodat wij er mee aan de slag kunnen. Dit kan via de mail clientenraadbbwi@gmail.com of via WhatsApp op het telefoonnummer 06- 21 46 57 53. Aarzel niet, wij zijn er voor jou! Iedere maand met uitzondering van juli en augustus vergaderen we bij een van bovenstaande gemeenten en voel je vrij om de openbare vergaderingen bij te wonen.

Contact

Heeft u vragen over het beleid of suggesties voor een betere dienstverlening? Neemt u dan contact op via email. Op deze manier kunt u ook de notulen van de vergaderingen opvragen.

Cliëntenraad Bevelands Belang Werk en Inkomen
’s Heer- Elsdorpweg 12 te Goes (gebouw van SMWO, bezoek na afspraak)
E-mail: clientenraadbbwi@gmail.com
Telefoonnummer: 06 - 21 46 57 53

Top